Grundkurs i neuroplasticitet

Innehåller marknadsföring för min kurs

OBS – kontakta mig via mejl inför köp, innan du betalar för kursen.

Äntligen kan jag välkomna dig till en grundkurs i neuroplasticitetsträning och nervsystemsreglering!

Har du provat ”allt”? Har du tröttnat på hamsterhjulet av hälsa, läkning, dieter, tillskott och protokoll? Blir du nästan mer stressad och utmattad av att detaljstyra allt för att försöka läka? Har du en känsla av att kroppen alltid är stressad på något sätt, hur mycket du än vilar? Har du varit med om svåra upplevelser i livet och tror att det kan påverka din hälsa idag? Har du svårt att varva ner när du försöker vila? Då kan neuroplasticitetsträning vara något för dig.

Du kommer att få lära dig om hjärnan och nervsystemet, om neuroplasticitet som läkningsmetod, och hur vi programmerar om hjärnan för att komma ur kroniska stresstillstånd. Du får kunskap och förståelse för hur olika typer av stress påverkar hjärnan och kroppen och vilken roll det kan spela i långvariga tillstånd av ohälsa och fysiska och psykiska symptom. Du lär dig verktyg för att omprogrammera undermedvetna associationer och triggers för att skapa nya responser i kropp och psyke.

Du kommer att få den teoretiska och vetenskapliga grunden för hur och varför neuroplasticitetsträning fungerar, och hur konkreta verktyg och kunskap om du praktiskt använder dig av dessa verktyg. Kursen är på grundnivå och inga förkunskaper krävs. Allt du lär dig i kursen går att anpassa efter din egen kapacitet och funktionsnivå, din vardag, så att du kan börja där du är idag, oavsett var det är.

Kursen passar till exempel dig om besväras av till exempel trötthet, stressproblematik, magproblem, sömnbesvär, utmattningssymptom, överkänsligheter, matintoleranser eller andra besvär som är kopplade till långvarig stress, trauma, nervsystemet och hjärnan.

Du är också välkommen som kanske inte har uttalade besvär, men känner av att du har mycket inre stress, och vill lära dig mer och använda verktygen i din livsstil och livsstilsoptimering.

Du kanske har provat livsstilsförändringar, kostomläggningar, tillskott, tester och prover, funktionsmedicin och liknande, utan att komma hela vägen fram? Då kan neuroplasticitetsträning vara en viktig pusselbit i din resa och läkning framåt.

Du kommer att få lära dig verktyg för att lugna och reglera hjärnan och nervsystemet. Du lär dig verktyg för neuroplasticitetsträning såsom visualisering, omprogrammering av negativa associationer, arbeta med tankar, känslor och beteenden, självgenerering av läkande signalsubstanser och mycket mer!

Kursen består av tre videor på totalt 3,5 timmar. Alla tillfällen är inspelade och du kan titta i din egen takt. Du kan pausa och dela upp videorna om du behöver ett lugnare tempo. Kursen är på svenska. Du kommer att få hemuppgifter, övningar och ämnen att tänka kring mellan de olika videorna. Utöver videorna får du också skriftligt material i form av PDF:er med presentationerna via mejl.

Kursen kostar 2495 kronor, och du betalar enklast via Swish till 1235740691. Bankgiro går också bra, till bankgironunmmer 5898-8999, hör av dig när du gjort överföringen och märk den om möjligt med ditt namn. Jag behöver din mejladress för att kunna skicka kursen, skriv den gärna i swishmeddelandet eller mejla mig i samband med din betalning.

Om du vill använda friskvårdsbidrag går det bra, säg i så fall till i samband med betalning. Jag behöver ditt personnummer och din adress för att kunna skriva ett friskvårdskvitto. Jag kan också fakturera kostnaden för kursen efter överenskommelse.

Hör av dig via mejl om du har frågor om kursen och ifall den kan passa för just dig!

Varmt välkommen!

Disclaimers: neuroplasticitetsträning och nervsystemsreglering anses inte vara medicinska behandlingar. Kursen innehåller inte medicinsk rådgivning, utan utbildning och information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *