Tjänster

Neuroplasticitetscoaching

Länk till bokning

Jag erbjuder coaching inom neuroplasticitet och nervsystemsreglering. Jag kan hjälpa dig att avgöra om de problem du har kan förbättras av neuroplasticitetsträning, hur nervsystemet spelar in i de symptom du upplever och vägleda dig vidare till ett neuroplasticitetsprogram om det är aktuellt. Jag coachar också kring livsstil, stress, kost och livsstilsmedicin vid önskemål.

Jag hjälper dig som redan gått ett neuroplasticitetsprogam såsom DNRS eller Gupta att reda ut dina frågetecken, hitta strategier och rutiner som funkar i just ditt liv. Jag stöttar och hjälper dig på din tillfrisknanderesa. Tillsammans jobbar vi för att du på bästa möjliga sätt ska kunna implementera de verktyg som verkligen gör skillnad! Jag har själv jobbat med coach under hela min läkningsresa och vet hur värdefullt det är att ha någon som gått före och kan svara på alla mina frågor och vet vad jag kan behöva för att komma framåt.

Samtalen äger rum på distans via telefon eller videosamtal. Jag erbjuder samtal på 30, 45 och 60 minuter. Första samtalet behöver vara minst 45 minuter. Just nu har jag paketerbjudande med rabatt vid bokning av tre samtal om 45 eller 60 minuter. Hör av dig för aktuell prisuppgift.

Bokning av coachingsamtal sker via denna länk!

Vid önskemål om att träffas i Göteborgsområdet, kontakta mig för mer information.

Hälso- och livsstilscoaching

Jag hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och göra upp en plan framåt. Vi jobbar tillsammans med det du behöver för att komma vidare i din resa och kartlägger vilka områden som behöver uppmärksammas i ditt liv. Mina största kunskapsområden är: kostinterventioner, specialdieter (exemeplvis LCHF, paleo, AIP, GAPS, carnivore mfl.), matintoleranser, stress och återhämtning, styrketräning, sömn, magproblem, neuroplasticitet, nervsystemet, trauma och traumaläkning, relationer, beroende och medberoende, andlighet och tro, själsligt tillfrisknande.

Jag utbildar mig på distans till kost- och hälsocoach via Paleo institute och erbjuder rabatterade priser under utbildningstiden. Hör av dig för att se vad för slags paket och upplägg som kan passa för just dig! Det går också fint att boka in ett kortare telefonsamtal för att du ska kunna ställa frågor inför ditt beslut om att börja jobba med mig. Coachingen äger rum på distans via videosamtal eller telefon. Varmt välkommen!