Tjänster

Jag erbjuder kurser och coaching inom neuroplasticitet och nervsystemsreglering. Du hittar min grundkurs i neuroplasticitet här, fortsättningskursen Klarhet här och masterclassen Bredd och djup – om nervsystemet, polyvagal teori och somatisk nervsystemsreglering här. Alla kurser är på svenska. Masterclassen finns textad på svenska av skrivtolk.

Coaching i neruroplasticitetsträning och nervsystemsreglering

Jag kan hjälpa dig att avgöra om dina problem har potential att förbättras av neuroplasticitetsträning, hur nervsystemet spelar in i de symptom du upplever och vägleda dig vidare till ett neuroplasticitetsprogram om det är aktuellt. Jag coachar också kring livsstil, stress, kost och livsstilsmedicin vid önskemål.

Jag hjälper dig som redan gått ett neuroplasticitetsprogam såsom DNRS, Gupta eller min grundkurs att reda ut dina frågetecken, hitta strategier och rutiner som funkar i just ditt liv. Jag stöttar och hjälper dig på din tillfrisknanderesa. Tillsammans jobbar vi för att du på bästa möjliga sätt ska kunna implementera de verktyg som verkligen gör skillnad! Jag har själv jobbat med coach under hela min läkningsresa och vet hur värdefullt det är att ha någon som gått före och kan svara på alla mina frågor och vet vad jag kan behöva för att komma framåt.

Samtalen äger rum på distans via telefon eller Zoom. Jag erbjuder samtal på 30, 45 och 60 minuter. Första samtalet behöver vara minst 45 minuter. Jag har också ett paketerbjudande med rabatt vid köp av tre samtal. Hör av dig för aktuell prisuppgift och bokningslänk.

’Livsstilsmedicin’ och hälsocoaching

Även du som inte gått en kurs eller program för neuroplasticitet kan kontakta mig för coachingupplägg. Jag hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och göra upp en plan framåt. Vi jobbar tillsammans med det du behöver för att komma vidare i din resa och kartlägger vilka områden som behöver uppmärksammas i ditt liv.

Mina största kunskapsområden är: neuroplasticitet, nervsystemet, näringslära, specialdieter (exemeplvis LCHF, paleo, AIP, GAPS, carnivore mfl.) och hur du blir fri från dessa, matintoleranser, stress och återhämtning, utmattning, sömn, ljus, solens läkande egenskaper, jordning, trauma och traumaläkning, relationer, beroende och medberoende, andlighet och tro, själsligt tillfrisknande.

Tillgänglighet

Jag är från mina tidigare yrkesroller van att arbeta med tolk. Jag har också arbetat med skrivtolk, för personer med hörselnedsättning. Om du har behov av att ha med dig tolk i samtalet, eller behöver någon annan tillgänglighetsanpassning, hör av dig så försöker vi tillsammans hitta en lösning. Jag har god kunskap om komplext trauma/komplex PTSD och neuropsykiatriska funktionsvariationer. Jag kan bekvämt coacha dig på engelska om det fungerar bättre för dig. Tveka inte att fråga om du har några andra särskilda behov.

Kontakta mig via mejl för att få mer information om aktuell prisuppgift och länk till bokning.

Alla kurser är på svenska. Masterclassen finns textad på svenska av skrivtolk.

Varmt välkommen!