Neuroplasticitet

Många som hittar till min blogg söker information om neuroplasticitetsträning, nervsystemsreglering och programmet DNRS. För mig har DNRS varit livsomvälvande och det har hjälp till att ge mig livet tillbaka. Jag började med DNRS i november 2019 och har gjort övningarna från programmet sedan dess. Jag har också jobbat med ytterligare verktyg såsom traumabearbetning. Det har bland annat givit mig frihet från kemisk intolerans (även känd som MCS eller multiple chemical sensitivity, eller doftöverkänslighet). Det har också hjälpt mig med andra långvariga och kroniska symptom, som ångest, depression, utmattning, kronisk trötthet, trauma, magproblem, allergier och matintoleranser, för att bara nämna några saker. Jag jobbar nu som coach och hjälper andra att implementera neuroplasticitetsträning och nervsystemsreglering för att läka från kroniska symptom och få livet tillbaka!

HÄR är ett bra inlägg att börja med att läsa om DNRS

HÄR kan du se alla inlägg jag skrivit i kategorin DNRS

Länk till DNRS hemsida där du kan köpa programmet (jag är inte sponsrad och har inget samarbete med DNRS) hittar du här : https://retrainingthebrain.com/

Utöver DNRS finns det flera andra neuroplasticitetsprogram, såsom Gupta, Lightning process, ANS Rewire, Vital Side, Primal Trust m.fl.

Hör gärna av dig ifall du har frågor eller funderingar 🙂 Lycka till!