Klarhet – fortsättningskurs / workshop i neuroplasticitet!

Innehåller reklam för min workshop

Workshopen Klarhet finns inspelad och går nu att köpa.

Workshopen Klarhet riktar sig till dig som tränar DNRS eller annat neuroplaticitetsprogram. Workshopen kan också ses som en fortsättningskurs för dig som gått min grundkurs. Allt sker online på Zoom och vi startar den 31 oktober kl. 18. Vi träffas vid 6 tillfällen och varje tillfälle spelas in så att du kan titta i efterhand om du missar eller vill titta igen.

Syftet med workshopen är att du ska få en ökad förståelse och fördjupad kunskap om de olika delarna och principerna för läkning med neuroplasticitet. Du kommer att få hjälp att tolka de olika delarna, praktiska tips och verktyg att applicera i din egen träning.

Varje vecka kommer jag att gå igenom ett tema, och gå på djupet i en del av läkning med neuroplasticitet. Du som anmäler dig kommer ha möjlighet att skicka in egna frågor i förväg. Det finns också avsatt tid vid varje träff för frågor och svar.

Förutom all kunskap du får kommer du som deltar också få fördelarna av att vara del i en grupp – att göra det tillsammans, känsla av gemenskap och samhörighet, inspiration och pepp, minskad känsla av ensamhet och isolering, samt att få ta del av andras tankar, erfarenheter och perspektiv.

Det krävs inget aktivt deltagande under träffarna och det är inga diskussioner eller liknande, men utrymme finns för frivilliga reflektioner och att ställa frågor.

Datum
Datum för workshopen är 31/10, /11, 14/11, 21/11, 28/11, 1/12 (fem måndagar och en tordag) och vi ses kl. 18. Varje tillfälle är cirka en timme.

Investering
Kostnaden för hela kursen är 2495 kr.Du betalar enklast genom att swisha kostnaden för workshopen till 1235740691. Jag behöver din mejladress, skriv den i meddelandet. Det går också bra att betala till bankgiro. Du som bor utomlands kan betala med internationell banköverföring, hör av dig för betalningsinformation.

Det går bra att använda friskvårdsbidrag för workshopen, meddela då detta vid köp så kan jag skriva ett friskvårdskvitto.

Hör av dig om du har några frågor eller funderingar om workshopen! Du kan nå mig på ksparrings (a) hotmail.com eller på instagram

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *