Klarhet – fördjupningskurs i neuroplasticitet!

Innehåller reklam för min workshop

Fördjupningskursen Klarhet finns inspelad och går nu att köpa! Kursen består av 6 inspelade träffar á ca en timme, dvs totalt drygt 6h inspelat material. Läs mer nedan och mejla mig om du har några frågor. Mejla mig alltid innan köp!

Fördjupningskursen Klarhet är en fördjupningskurs på svenska som riktar sig till dig som tränar DNRS eller annat neuroplaticitetsprogram. Klarhet fungerar också som en fortsättningskurs för dig som gått min grundkurs. Vi träffas vid 6 tillfällen och varje tillfälle spelas in så att du kan titta i efterhand om du missar eller vill titta igen.

Syftet med kursen är att du ska få en ökad förståelse och fördjupad kunskap om alla de olika delarna och principerna för läkning med neuroplasticitet. Du kommer att få hjälp att tolka de olika delarna, praktiska tips och verktyg att applicera och implementera i din egen träning.

Varje vecka fokuserar vi på ett tema, och jag går på djupet i en del av läkning med neuroplasticitet. Du som anmäler dig till liveomgången kommer ha möjlighet att skicka in egna frågor i förväg. Det finns också avsatt tid vid varje träff för frågor och svar.

Det krävs inget aktivt deltagande under träffarna och det är inga diskussioner eller liknande, men utrymme finns för frivilliga reflektioner och att ställa frågor.

Datum
Kursen finns inspelad och du tittar bekvämt i din egen takt, när det passar dig.

Investering
Kostnaden för hela kursen är 3495 kr.Du betalar enklast genom att swisha kostnaden för kursen till 1235740691. Jag behöver din mejladress, skriv den i meddelandet. Det går också bra att betala till bankgiro. Du som bor utomlands kan betala med internationell banköverföring, hör av dig för betalningsinformation.

Det går ofta bra att använda friskvårdsbidrag för kursen, meddela vid köp om du önskar att jag skriver ett friskvårdskvitto. Dubbelkolla med din arbetsgivare om du är osäker.

Hör av dig om du har några frågor eller funderingar om fördjupningskursen Klarhet! Du kan nå mig på ksparrings (a) hotmail.com eller på instagram

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *