Om mig

Jag heter Karin Sparrings, är 32 år och bor i Göteborg. Jag jobbar som coach i neuroplasticitet och nervsystemsreglering och håller också kurser och workshops inom dessa ämnen. Jag jobbar även med livsstilsmedicin och djupare inre arbete och läkning.

Jag har ett stort intresse för hälsa som började som ett sätt att söka lösningar på de hälsoproblem jag själv brottats med hela livet. Jag tror alltid att det finns en lösning och när läkare inte kunde hjälpa mig fortsatte jag att söka svar på egen hand. Jag har djupdykt i kost, näringslära, funktionsmedicin, träning, personlig utveckling och hälsooptimering med sedan min egen hälsoresa började 2014. Jag har provat det mesta inom kost, alternativ hälsa och s.k ”biohacking” och fortsätter att lära, läka och växa. De senaste tre och ett halvt åren har jag fokuserat på läkning med neuroplasticitet och nervsystemsreglering.

Jag började med neuroplasticitetsträning (brain rewiring) för att läka från kemisk intolerans (MCS/doftöverkänslighet), och det visade sig vara en nyckel till många av de hälsoutmaningar jag haft under större delen av mitt liv . Jag har använt mig av ett program som heter DNRS, i kombination med inre arbete, kroppsbaserade övningar och traumaläkning. Du kan läsa mer om neuroplasticitet på svenska HÄR, HÄR och i flera andra inlägg på bloggen. Jag har förkovrat mig i neuroplasticitet och nervsystemsreglering via egen praktik, coaching, föreläsningar, böcker och andra informationskällor sedan slutet av 2019. Förutom doftöverkänslighet/MCS har jag använt mig av neuroplasticitet som läkningsmetod för bland annat utmattning, matintoleranser, allergier, ångest, depression, matsmältningsbesvär och IBS, PTSD och komplext trauma, kronisk stress, värk, sömnproblem m.m.

Jag älskar att vara ute i naturen och tycker om att träna styrketräning, dansa och göra yoga. Kreativitet, sång, musik och poesi får mig att känna mig levande och min andlighet är en viktig del av mitt liv.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar! Du når mig på instagram (@karinsparrings) eller mejla mig på ksparrings(snabel-a)hotmail.com