Om mig

Jag heter Karin Sparrings, är 31 år och bor i Göteborg. Jag jobbar som coach i neuroplasticitet och nervsystemsreglering. Jag är också kost- och hälsocoach och jobbar med livsstilsmedicin. Jag har ett stort intresse för hälsa som började som ett sätt att söka lösningar på de hälsoproblem jag själv brottats med hela livet. Jag tror alltid att det finns en lösning och när läkare inte kunde hjälpa mig fortsatte jag att söka svar på egen hand. Jag har djupdykt i kost, näringslära, funktionsmedicin, träning, personlig utveckling och hälsooptimering med sedan min egen hälsoresa började 2014. Jag har provat det mesta inom kost, alternativ hälsa och s.k ”biohacking” och fortsätter att lära, läka och växa. De senaste två och ett halvt åren har jag fokuserat på läkning med neuroplasticitet och nervsystemsreglering.

Jag började med neuroplasticitetsträning (brain rewiring) för att läka från kemisk intolerans (MCS/doftöverkänslighet), och det visade sig vara en nyckel till många av de hälsoutmaningar jag haft under större delen av mitt liv . Jag har använt mig av ett program som heter DNRS, i kombination med inre arbete, kroppsbaserade övningar och traumaläkning. Du kan läsa mer om DNRS på svenska HÄR, HÄR och i flera andra inlägg på bloggen. Jag har förkovrat mig i neuroplasticitet och nervsystemsreglering via egen praktik, coaching, föreläsningar, böcker och andra informationskällor sedan slutet av 2019. Förutom MCS har jag använt mig av neuroplasticitet för att läka bland annat matintoleranser, allergier, ångest, depression, matsmältningsbesvär och IBS, trauma, värk, kronisk stress, värk, sömnproblem m.m.

Jag älskar att vara ute i naturen och tycker om att träna styrketräning, dansa och göra yoga. Kreativitet, sång, musik och poesi får mig att känna mig levande och min andlighet är en viktig del av livet. Andra intressen jag har är bland annat naturlig hudvård, minimalism, privatekonomi och att rensa och organisera!

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar! Du når mig på instagram (@karinsparrings) eller på Facebook messenger. Du kan också mejla mig på ksparrings(snabel-a)hotmail.com