Bredd och djup – ny masterclass om nervsystemet

Innehåller marknadsföring för min nya masterclass

Nu finns masterclassen tillgänglig inspelad! Masterclassen är 2 timmar lång och du tittar bekvämt i din egen takt. Du har tillgång till materialet utan tidsgbegränsning. Du köper enklast masterclassen via Swish – se information om betalning längre ned i inlägget!

Nu kan jag med stor glädje välkomna dig till Bredd och djup – en kunskapsintensiv masterclass om nervsystemet och nervsystemsreglering!

Du kommer att lära dig det som kallas polyvagal teori, om nervsystemets olika lägen och delar, och hur du kan känna igen i vilket läge du är. Du får djupgående kunskap om de olika traumaresponserna, hur de hänger ihop med nervsystemets olika delar och vad du kan göra för att reglera ut ur dem.

Du kommer att få fördjupad förståelse kring skillnaden mellan fight or flight och frysresponsen, och de olika sätt vi behöver bemöta och behandla dessa. Du får lära dig skillnaden på upp- och nedreglering samt när och hur du kan göra det.

Vi kommer också att gå igenom flera olika tekniker och praktiska verktyg för somatisk nervsystemsreglering. Somatisk betyder kroppslig och i masterclassen får du lära dig hur du praktiskt kan se och använda din kropp som arena för att reglera ditt nervsystem.

Hjärnan och kroppen hänger ihop och kommunicerar alltid med varandra. Vagusnerven är central när vi pratar om nervsystemet, stress och trauma, limbic system impairment, ”mind-body” och kroniska symptom. Man brukar säga att kommunikationen via vagusnerven går till ca 20% från hjärnan till kroppen, och till ca 80% från kroppen till hjärnan.

Därför är kroppen en nyckel och en ingång till läkning, reglering och hälsa. Vi kommer att prata såväl teoretiskt och vetenskapligt som praktiskt och hela tiden med ett konkret och specifikt fokus på hur du kan använda och faktiskt applicera denna kunskap i ditt liv och din läkning.

Masterclassen kräver inga förkunskaper och den är passande för nybörjare såväl som mer erfarna. Den lämpar sig för dig som vill lära dig mer om nervsystemet, somatisk nervsystemsreglering, och hur vi kan använda kroppen i vår läkning.

Den är också framtagen för dig som tränar neuroplasticitetsträning (t.ex via DNRS, Gupta eller min grundkurs i neuroplasticitet), och vill förstå mer om ”bottom-up”-metoder, kroppen och hur vi kan kombinera de olika teknikerna i vår läkning.

Praktisk information:

Vi kommer att ses online på Zoom onsdagen den 14 juni kl 18.00. Det går också att ringa in via fast telefon eller mobiltelefon för den som vill. Kursen spelas in och du som inte kan närvara live kan titta i efterhand. Alla som anmäler sig får tillgång till inspelningen och du har obegränsad tillgång till den, utan tidsgräns.

Ungefärlig tidsåtgång för masterclassen är 90 minuter. Det kommer att finnas avsatt tid i slutet av masterclassen för frågor och svar, och du som inte kan närvara live får gärna skicka in frågor i förväg via mejl.

Pris för masterclassen är 895 kr och du betalar enklast via Swish till nummer 123 574 06 91. Det går också att betala via bankgiro, och internationell banköverföring om du bor utomlands. Om du vill ha ett s.k friskvårdskvitto behöver du meddela detta i samband med köp samt ge mig din adress och personnummer. OBS – jag behöver alltid din mejladress – skriv den gärna i swishmeddelandet!

Zoomlänk och telefonnummer för att ringa in via telefon skickas ut i samband med din anmälan.

Har du några frågor eller funderingar kring masterclassen? Varmt välkommen att höra av dig! Jag nås på ksparrings (@) hotmail.com (utan mellanrum och parenteser).

Hoppas att du är lika taggad på denna masterclass om nervsystemet som jag är! Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *