Välkommen hit!

Här kommer jag att skriva om det som intresserar mig med fokus på läkning och holistisk hälsa. Min förhoppning är att genom att dela med mig av min resa och mina erfarenheter kunna inspirera andra att göra medvetna val, leva hälsosamt och att må så bra som möjligt för att få ut mesta möjliga av det här livet!

Jag är en tjej på 30 år som bor i Göteborg. Mitt hälsointresse började när jag la om kosten till LCHF i början av 2014. Jag har sedan dess experimenterat hejvilt inom läkande kost och bland annat ätit LCHF, ketogen kost, mejerifritt, paleo, autoimmuna protokollet (AIP), carnivore (endast animalisk mat) och GAPS introduktionsdiet. Jag har också provat en uppsjö av läkningsmetoder och äntligen hittat en viktig pusselbit i läkning av hjärnan och nervsystemet.

De senaste åren har jag jobbat med att läka mig själv med hjälp av neuroplasticitet, vilket i korta drag innebär att bygga och bygga om nervbanor i hjärnan för att skapa en annan fysisk, mental och känslomässig verklighet! Det är otroligt häftigt och effektivt och jag hoppas kunna dela med mig till er om hur min resa sett ut hittills!

Jag är också intresserad av träning, yoga, meditation, spiritualitet och tro, musik, kreativitet, personlig utveckling, organisering, minimalism, livsstilsdesign, privatekonomi samt naturlig hälsa och naturlig hudvård.

Välkommen till min blogg, jag hoppas att du ska trivas här! 🙂

6 reaktioner till “Välkommen hit!”

 1. Vad roligt med en blogg, kommer gå in och läsa så ofta jag kan och kommer ihåg, stor kram Gisela

 2. Sökte efter någon som skrev lite om dnrs i Sverige. Tack för dina inlägg! Du motiverar mig till att själv börja med det.
  Jag är själv skadad genom fuktiga arbetsmiljöer/mögel, stress och känslomässiga samt fysiska trauman under en intensiv period i livet som ledde fram till mastcellsaktivering. Försöker hitta vägen ut ur detta och tror att dnrs kan vara en nyckel som saknas faktiskt ju mer jag läser om det. Har MASSOR av överkänslighet som kommit senaste året. Nästan all mat, parfym, kemikalier, pollen, pälsdjur etc etc.
  Hoppas innerligt att detta kan hjälpa mig, har provat det mesta likt dig. Är också inne på den okonventionella vägen sedan flera år tillbaka.
  Lycka till!

  1. Hej Emil! Så kul att du hittade min blogg och att det hjälpte dig med motivation. Jag tror absolut att DNRS kan hjälpa dig. Jag har själv läkt många av de överkänsligheter som du nämner med hjälp av brain rewiring. Stort lycka till med din resa! 🙂

 3. Hejsan
  Hittade dig i dag faktiskt efter att jag genom en fb sida blivit tipsad om DNRS.
  Jag lider av utmattningssyndrom och ett nervsystem som gått bananas, kan bara gå mellan soffan och sängen, allt jag gör uppfattar kroppen som ”fight or flight”. Jag har testat så mycket vitaminer och tillskott, dieter o sv men kommer ingenstans, nu senast har jag varit inne på lymfsystemet, torrborstar och andas 😉 tror DNRS är något som skulle hjälpa mej. Jag är en generation äldre än dig, men bor oxå i Gbg, Sannegården, kan man följa din resa på fb eller Instagram?

  1. Hej Maria! Tack för din kommentar. Jag tror absolut att DNRS kan hjälpa dig! Du kan följa mig på instagram, heter karinsparrings. Om du vill ha kontakt kan du skriva där på meddelanden eller kontakta mig på Facebook messenger, Karin Sparrings heter jag där. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *